2 thoughts

 1. Cat: Hola, Josep Maria,

  Amb vergonya confesso que aquesta nebulosa ni la coneixia ni tampoc el seu nom tan pintoresc. Més que una gallina, corrent o estàtica, hi veig el retrat d’un patètic Lluís XIV, XV o XVI amb perruca inclosa. Es veu millor en la imatge petita.

  Conyetes apart, em sembla una fotografia preciosa, com totes les que envies, amb un plus per la seva originalitat.

  Gràcies un cop més i una abraçada.
  Justí

  Eng: Hi Josep Maria,
  I confess that I did not know this nebula. Not even its picturesque name. More than a chicken, running or static, I see a portrait of a pathetic Louis XIV, XV or XVI, including his wig. This is better seen in the small image.
  Leaving the joke aside, I think it is a beautiful image, like all you are posting, with the plus of originality. Thanks again. Regards, Justí

  ________________________________ De: AstroDrudis.com Enviado: domingo, 7 de agosto de 2016 14:19 Para: justipochcreixell@hotmail.com Asunto: [New post] Another image has been added!: IC 2948, the “Running Chicken Nebula”.

  jdrudis0903 posted: “Hi all, A new image has been uploaded. IC 2948 is a wonderful nebula and it has been imaged in narrowband. This allows extracting its full potential of detail and 3D feel, while displaying its “natural” colors. https://astrodrudis.com/ic-2948-th

  Like

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: